
No, onneksi perinteiset asiat kuitenkin ovat edelleen voimissaan, niinkuin kuuma kaakao, jonkalaista ei muualla kuin Espanjassa saa! Ihanaa paksua nektaria, joka ei ole ylimakeaa, niinkuin esim. kotimainen litku, joka sopii kyllä silloin tällöin makkaravoileivän kanssa juotavaksi, eväsretkellä, vaan sopivaa välipalaa shoppailun lomassa!

Löysin myös Valorin, espanjalaisen lempisuklaani, erityisesti kaakaoon tarkoitetun suklaalevyn. Maito kuumenemaan, sopiva määrä suklaata mukaan sulamaan, hieman jäähdytystä ja kuppiin ja suuhun. Joku ilta levy korkataan...
Tässä vielä tunnelmapala jo tutuksi tulleen hotellimme parvekkeelta. Seuraavalle kerralle joudumme kyllä vaihtamaan hotellia; aamiaiselle oli ilmestynyt kahviautomaatti!!! Eihän se kamalaa ollut noin niinkuin suomalaisen automaattimittapuun perusteella, mutta kamoon! Se vaan on niin arkipäivän luxusta saada kaataa tarjoilijattaren käsin (eikä konein!) prässätty kahvi lämpimään kuppiin ja reilusti lämmintä maitoa päälle... aaaahhhhh.... ja sitten töihin!
Ei kommentteja
Lähetä kommentti